ÉTTERMÜNK A TÓ PARTON HELYEZKEDIK EL, GYÖNYÖRŰ KILÁTÁSSAL A LIGETALJA TERMÉSZETÉRE. MAGYAROS ÍZVILÁGÚ FINOM ÉS BŐSÉGES ÉTELEK, HANGULATOS LÉGKÖR ÉS KEDVES SZEMÉLYZET VÁRJA ÉTTERMÜNKBEN! KÉNYELMESEN 120 FŐ BEFOGADÁSÁRA ALKALMAS. 

TEKINTSE MEG ÉTLAPUNKAT!

SZERKESZTÉS ALATT..

PRÓBÁLJA KI ÉTTERMÜNKET & FOGLALJON ASZTALT VAGY RENDELJEN ONLINE!

PRÓBÁLJA KI ÉTTERMÜNKET & FOGLALJON ASZTALT VAGY RENDELJEN ONLINE!

LIGETALJA ÉTTEREM

NYITVATARTÁS: 8.00- 19.00

RENDELÉSNÉL ÉS ASZTAL FOGLALÁSNÁL KÉRJÜK VEGYE FIGYELEMBE ÉTTERMÜNK NYITVATARTÁSÁT! 18.00 ÓRA UTÁN MÁR NEM ÁLL MÓDUNKBAN RENDELÉST FELVENNI!

RENDEZVÉNYEK

RENDEZVÉNYEK

.Szabadidőparkunk számos rendezvény lebonyolítására kiváló helyszín. Immáron 14 éves múlttal rendelkezünk keresztelők, esküvők, céges tréningek, születésnapok  kivitelezésében. A csendes és nyugodt  tóparti környezet valamint a szolgáltatásaink biztosítják vendégeink számára a maximális kikapcsolódást és élményt. Éttermünk modern és ízlésesen kialakított, kényelmesen 120 fő tud helyet foglalni. Ezen kívül a szállodában egy 60 fős konferencia terem is rendelkezésre áll. Segítséségére vagyunk rendezvénycéljai elérésében, együtt gondolkodással, folyamatos konzultációval a legapróbb részletekig ötletadással és programjavaslatokkal. A szabadidőpark területén található termál fürdő, strand medence, csúszda, wellness részleg, sportpályák és még sok egyéb szolgáltatás teszi ideális helyszínné akár egy napos akár két napos rendezvényről van szó

KÉRJEN AJÁNLATOT!