VILLE DE LÁ BEAUTÉ THALION

 

 

THALION ÉS AZ IROISE

A franciaországi Bretagne-ban, az Iroise tenger partján található a Thalion kozmetikai laboratórium. Az algák szakértőjeként ismert cég több mint száz éve foglalkozik a tengerparti sziklákon és a tengerben élő algák kitermelésével és feldolgozásával. Ez az egyedülálló módszer lehetővé teszi, hogy az értékes algák megőrizzék eredeti minőségüket, s hogy új formulába zárva szállítsák a szépség és a jólét elixírjét.

 

 Az Egyedülálló Thalion Szakértelem És Magas Minőség

A Thalion algalelőhelyei a franciaországi Bretagne-ban, az Iroise tenger partján találhatóak, egy UNESCO-által védett biorezervátumban.

Az algákat a tengerből való betakarításuk után nedves környezetben, az élő sejtek működését megőrizve szállítják a telephelyre és a begyűjtéstől számított 24 órán belül feldolgozzák.

Az eredmény: tiszta, friss algakivonat a legértékesebb alkotórészekkel. THALION egyedi szakértelmének egyik titka, hogy az algákat a tengerből való betakarításától egészen a termékek végleges előállításáig minden fázist a legnagyobb körültekintéssel és szakmai tapasztalattal végzi.

A THALION Laboratórium így a leggazdagabb választékban és a leghatékonyabb tengeri aktív hatóanyagokat kifejlesztve biztosítja a termékek magas minőségét.

 

ÁRLISTA – ARCKEZELÉSEK

 

 

  

FIRM&LIFT – Intenzív Feszesítő&Lifting 60′ (anti-aging)        13 000 Ft

Kezelés célja: Az arckontúr újra formálása, átalakítása és feszesítése. Ideális bőrfeszesítő arckezelés, mely globális hatást nyújt a bőr tónusának és rugalmasságának visszanyéréséhez. A kezelés középpontjában az élvonalbeli tengeri és tudományos szakértelem és a feszesítő manuális technikák kombinációja áll.

 

EYE LIFT EXPERT- 30′           7 000 Ft

Ez a célzott kezelés azonnal feltölti a szemkörnyéket és véd a korai öregedéstől.
Aktiválja a mikrokeringést, csökkenti a szemkörnyéki duzzanatot.  Különlegesen hatékony feszesítő és lifting hatást nyújt a szemhéjakon.

  

HYDRA MINERÁL 60′         11 000 Ft

HYDRA-MINERAL: TENGERI MINERÁL FELTÖLTŐ- HIDRATÁLÓ ARCKEZELÉS
„Thalassoterápia” az arcnak: a tengeri mineráliák különleges hatásával bőre intenzíven hidratált, mineráliákkal feltöltött és fiatalosan ragyogó.

A kezelés központjában egyedi technológia: Marine Osmosis- Tengeri 2-rétegű lehúzható hidratáló maszk, mely kellemes hűsítő hatású és biztosítja a hatóanyagok tökéletes felszívódását.  A Hydra-Minerál arckezelés intenzíven hidratálja, renegerálja és ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt.  Látható eredmények már az első kezeléstől.  A bőr feltöltött, kisimult és fiatalosan ragyogóvá válik.

 

 

ÁRLISTA – TESTKEZELÉSEK

 

JÓTÉKONY TENGERI ISZAP- MÉLYMELEG TAKARÓVAL 60′     8 500 Ft

Ez a kalciumban és magnéziumban gazdag tengeri iszap fájdalomcsillapító és stresszoldó hatású, lazítja a feszülő izmokat, enyhíti az izületi fájdalmakat

Teljes test peelingezés után, méregtelenítő masszázskrémmel átmasszírozzuk a teljes testet majd  Thalion tengeri iszappal vonjuk be és mély meleg takaróval borítjuk. 20 perc eltelte után egy zuhanyzással megtisztítjuk a testet az iszaptól, és mélyhidratáló krémmel utóápoljuk a bőrt. Kiváló élettani hatása van a kezelésnek.

 

TENGERI KALCIUM- MAGNÉZIUM MINERÁL TERÁPIÁS TESTPAKOLÁS és FÜRDŐ

90′     13 000 Ft

WELL-BEING KÚRA: A magnéziumhiány pótlásának hatására igazi stresszoldó, zen hatású, speciális wellness ajánlat, mely aktív sportolóknak is hatásos. Kifejezetten ajánlott fizikai vagy érzelmi stressz, túlhajszoltság esetén, terhes nőknek, akiknek magnéziumhiányuk van, időseknek, egyoldalú táplálkozás esetén is.

Teljes test peelingezés után, erős magnézium olajjal átmasszírozzuk a teljes testet majd  magnézium pakolást teszünk és mély meleg takaróval borítjuk. 20 perc eltelte után egy zuhanyzással megtisztítjuk a testet a magnézium pakolástól, és mélyhidratáló krémmel utóápoljuk a bőrt. Kiváló élettani hatása van a kezelésnek.

Magnézium szerepe a szervezetben:

•Idegi impulzusok működtetése

•Izomlazító hatás

•Energia a testnek

•Stressz és alvás

Kalcium és Kálium megkötő

•Álmatlanság

•Izületi- és csont fájdalmak

•Száraz, töredezett haj

•Töredezett körmök

Bőrön át bejuttatva a kálcium sokszorosát tudja felhasználni a szervezet mint tabletta formájában. Próbálják ki a kálcium jótékony hatásait, akár teljes testkezeléssel is!

 

 

 

ÁSVÁNYI KARCSÚSÍTÓ PAKOLÁS MÉLYMELEG TAKARÓVAL 60′         9 500 Ft

A testet teljesen beborítja a Laminaria barna alga koncentrátum, mely híres karcsúsító erejéről. Az algában található ásványi anyagok és nyomelemek serkentik az anyagcserét és aktiválják a zsírégetést, így segítik a karcsúsodást

Teljes test peelingezés után, méregtelenítő masszázskrémmel átmasszírozzuk a teljes testet majd  egy fogyasztó alga koncentrátummal vonjuk be és mély meleg takaróval borítjuk. 20 perc eltelte után egy zuhanyzással megtisztítjuk a testet az iszaptól, és cellulit krémmel utóápoljuk, átmasszírozzuk a bőrt. Kiváló élettani hatása van a kezelésnek!

 

 

 

Jáde köves masszázságy:          2 000 Ft/óra

Talpmasszírozó:                          2 000 Ft/óra

Masszázs bejelentkezés: +36704209677

 

Follow by Email
Instagram