SZAKORVOSI RENDELÉS

 

 

A szálloda gyógyászati részlegén gyógykezelések és gyógykúrák TB támogatottan igénybe vehetők szállóvendégeink és bejáró vendégek részére is.
A szálloda magas színvonalú gyógyászati szolgáltatásait kellemes és hangulatos környezetben, felkészült és vendég­szerető szakszemélyzet segítségével, helyszínen történő reumatológus szakorvosi rendeléssel, várakozás nélkül, és nem utolsósorban kedvező, TB támogatott árakon élvezhetik vendégeink.

Gyógykezeléseinket igénybe vehetik háziorvosi beutalóval, ez esetben szállodánk reumatológus orvosával konzultálva kezdjük meg a kezeléseket. A háziorvosi beutalóra kérjük ráírni: Ligetalja Gyógyfürdő És Termál Hotel.

 

Reumatológus orvosunk szakrendelési ideje minden csütörtökön 8:00-14:00ig.

Az orvosi vizsgálathoz minden esetben előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Az érkezés napját úgy célszerű megválasztani, hogy még aznap sor kerülhessen a reumatológus általi vizsgálatra, így azonnal el tudjuk kezdeni a javasolt kezeléseket.

Amennyiben vendégeink már reumatológus által kiállított kezelőlappal érkeznek, úgy a továbbiakban helyszínen vizsgálatra nincs szükség, érkezés napján már igénybe is vehetik a kezeléseket.

 

A beutalókra kérjük ráíratni:

Ligetalja Gyógyfürdő és Termál Hotel. 4267 Penészlek 018 HRSZ

Beutaló kódunk: 514350

 

Bejelentkezés:

Tel.: +36 70 677 0482

E-mail: ligetaljatermalhotel@gmail.com

Follow by Email
Instagram