Termál szállodánkban összesen 19 db igényesen berendezett modern szoba áll vendégeink rendelkezésére. Mindegyik szobánk egy légterű, két single ágy összetolva, egy kétszemélyes rekamé ággyal, valamint egy fotelággyal rendelkeznek. Ajánljuk pároknak, családoknak és rendezvényre érkezőknek egyaránt. A szobák nem dohányzóak, földszintiek vagy emeleten elhelyezkedők.

 

 

Színes televízióval, hűtőszekrénnyel felszereltek, és saját zuhanyzós fürdőszobával ellátottak.

 

A termál fürdőt, a masszázs szobát és a wellness részleget a szállodai folyosón fedett átjárással, mindösszesen pár lépésre a szobájuktól tudják megközelíteni.

A Hotel részlegen található fitnesz terem korlátlanul használható. A szintén itt elhelyezett Vibro-turbo szoláriumhoz a szálloda recepción tudnak zsetont, illetve különböző szolárium krémeket vásárolni a kedves vendégeink.

 

Egy 40-50 fős konferencia terem is rendelkezésre áll a szálloda földszintjén, mely családi – és céges rendezvények, illetve egyéb összejövetelek alkalmából kiváló helyszínt biztosít.

 

 

Reumatológiai szakrendelésünk, terápiás szobánk és a masszázs szobánk szintén a földszinten helyezkedik el.

Szállodánk a  Hotelstars tagja, a 3 csillagos minősítésünket is a hotelstars minősítő rendszerén keresztül kaptuk meg sok-sok kritériumnak megfelelve, és számos protokollnak eleget téve.

 

Ezek az árak, átlagos hétvégi és hétköznapi időszakokra érvényesek! Bővebb információért és akciós árakért kérjen árajánlatot, vagy foglaljon online!

 

Szállodánk egész területén őrzött ingyenes parkolót és ingyenes wifi használatot biztosítunk.

Áraink tartalmazzák a korlátlan termálfürdő, finn szauna-, csúszdás strandmedence, valamint a  kinti főzőhelyek használatát.

Szállóvendégeink a termálfürdőt csütörtök kivételével minden nap 9:00- 22:00-ig, csütörtökön termál medence karbantartás, tisztítás miatt 9:00 – 18:00-ig használhatják!

Szállásra bejelentkezés:  14:00-tól!

Grillezési és bográcsozási lehetőségük is van kedves vendégeinknek hiszen a területen több helyen is épített bográcsozó helyek kerültek kialakításra.

 

SZÉP kártyát elfogadunk! MKB. OTP, K&H- vendéglátás, szállás, szabadidő

Távozás napján kiköltözés: 10:00!

 

Kisállat barátok vagyunk!

FOGLALJON MOST!

Follow by Email
Instagram