Árlista kozmetika

 

Bejelentkezés és időpont foglalás: +36706770481

 

 

ÁRLISTA – TELJES ARCKEZELÉSEK

  

Abszolút hidratálás 60′          8 500 Ft

Ha szomjazik a bőr! Arckezelés a száraz, vízhiányos bőr számára. A kezelésben lévő peeling, hidratáló, feltöltő maszk és a speciális Thalion Abszolút relax arcmasszázs hatására bőre visszanyeri fiatalos, ragyogó szépségét.

  

FIRM&LIFT – Intenzív Feszesítő&Lifting 60′ (anti-aging)        11 000 Ft

Kezelés célja: Az arckontúr újra formálása, átalakítása és feszesítése. Ideális bőrfeszesítő arckezelés, mely globális hatást nyújt a bőr tónusának és rugalmasságának visszanyéréséhez. A kezelés középpontjában az élvonalbeli tengeri és tudományos szakértelem és a feszesítő manuális technikák kombinációja áll.

 

EYE LIFT EXPERT- 30′           7 000 Ft

Ez a célzott kezelés azonnal feltölti a szemkörnyéket és véd a korai öregedéstől.
Aktiválja a mikrokeringést, csökkenti a szemkörnyéki duzzanatot.  Különlegesen hatékony feszesítő és lifting hatást nyújt a szemhéjakon.

  

HYDRA MINERÁL 60′         11 000 Ft

HYDRA-MINERAL: TENGERI MINERÁL FELTÖLTŐ- HIDRATÁLÓ ARCKEZELÉS
„Thalassoterápia” az arcnak: a tengeri mineráliák különleges hatásával bőre intenzíven hidratált, mineráliákkal feltöltött és fiatalosan ragyogó.

A kezelés központjában egyedi technológia: Marine Osmosis- Tengeri 2-rétegű lehúzható hidratáló maszk, mely kellemes hűsítő hatású és biztosítja a hatóanyagok tökéletes felszívódását.  A Hydra-Minerál arckezelés intenzíven hidratálja, renegerálja és ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt.  Látható eredmények már az első kezeléstől.  A bőr feltöltött, kisimult és fiatalosan ragyogóvá válik.

Bejelentkezés és időpont foglalás: +36706770481

 

 

 

 

 

Follow by Email
Instagram