CSALÁDI APARTMANOK

 

 

Apartmanjaink a szabadidőpark területén, közel helyezkednek el a termál fürdőhöz és a strand medencéhez. Mindösszesen 10 db családi apartmanunk van, igényesen kialakított LCD tv-vel és hűtőszekrénnyel felszerelt, saját zuhanyzós fürdőszobával ellátott. Apartmanjaink egyikében sem került konyha kiépítésre. Mindegyik szobánk egy légterű és egy francia ággyal, egy kétszemélyes rekamé ággyal valamint egy fotelággyal rendelkeznek. Kényelmes és tágas szobák. Ajánljuk több gyermekes családoknak, pároknak és baráti társaságoknak egyaránt.

Grillezési és bográcsozási lehetőségük is van kedves vendégeinknek hiszen a területen több helyen is épített bográcsozó helyek kerültek kialakításra.

 

 

Grillezési és bográcsozási lehetőségük is van kedves vendégeinknek hiszen a területen több helyen is épített bográcsozó helyek kerültek kialakításra.

 

Áraink

 

FŐ/ÉJ REGGELIVEL VACSORÁVAL FÉLPANZIÓVAL
10.000 Ft 11.000 Ft 13.000 Ft

Az árak a kiemelt időszakokra nem érvényesek!

Gyermek kedvezmény: 3-9 éves korig az ár 70 %-a.

 

SZÉP kártyát elfogadunk! MKB. OTP, K&H- vendéglátás, szállás, szabadidő

Szállodánk egész területén őrzött ingyenes parkolót és ingyenes wifi használatot biztosítunk.

Áraink tartalmazzák a korlátlan termálfürdő, finn szauna-, csúszdás strandmedence, valamint a  kinti főzőhelyek használatát.

Szállóvendégeink a termálfürdőt csütörtök kivételével minden nap 9:00- 22:00-ig, csütörtökön termál medence karbantartás, tisztítás miatt 9:00 – 18:00-ig használhatják!

Szállásra bejelentkezés:  14:00-tól!

Távozás napján kiköltözés: 10:00!

 

Kisállat barátok vagyunk!

3.000 Ft/éj

 

Follow by Email
Instagram